С редакцията на Plovdiv24.bg се свърза ядосан пловдивчанин, за да сподели

...
</TD
> С редакцията на Plovdiv24.bg се свърза ядосан пловдивчанин, за да сподели
Коментари Харесай

Пловдивчанин заплаши: Ще има фасада от камъни

С редакцията на  Plovdiv24.bg  се свърза сърдит пловдивчанин, с цел да показа проблем във връзка с рейсовете на градския превоз в Пловдив и най-много не прекъсването на спирките. Даваме думата на нашия четец, като публикуваме писмото му без редакторска интервенция:

Здравейте уважаема медия!

Не знам дали има смисъл да адресирам сигнали към некадърността на водачите, които не стопират на спирките и на компанията транспортьор “Меритранс-2002 ", която въобще не постанова надзор върху тях.

Преди няколко дни на спирка 78 - Форум " Тракия " чакахме към 5 индивида за линия 10. Рейсът, който беше 5-а кола от делничното разписание на линията, приближаваше към въпросната спирка, само че не чаках, че водачът по този начин ще я подмине. Миналата седмица в четвъртък беше отново същата обстановка със същия рейс със същия водач, само че този път беше спрял, откакто тичах към автобуса.

Искам да задам въпрос към компанията транспортьор, която обслужва линията:

Мислете ли, че с вашето обслужване ще привлечете повече жители да употребяват градския превоз?

Защо няма надзор към вашия личен състав, които си изкарват заплатите от нашите налози?

Като не можете да обслужвате въпросната линия, за какво сте я взели?

Вие ли ще ми извинявате отсъствията, които съм натрупал поради вашата “редовна линия "?

Даже и да не споделям, че не заслужавате тази линия да обслужвате, тъй като пренасяте към хората оскърбление и ги карате по-малко да я употребяват.

И ви предизвестявам, в случай че не наложите надзор върху водачите да стопират на всяка една спирка и не си чистите рейсовете, ще има фасада от яйца, а на следващия ден и от камъни.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР